Technische diagnose

Voor het uitvoeren van een goede technische diagnose van uw gebouw bieden wij de volgende 3 hulpmiddelen aan:

Quickscan

Een quickscan is een snelle energieanalyse van uw gebouw. Op basis van een bezoek van een halve dag identificeren wij de energiezwaktes van uw gebouw, evenals het overmatig verbruik van uw apparatuur. We stellen oplossingen voor verbetering voor en maken een raming van de rentabiliteit van eventuele investeringen. U ontvangt een bezoekrapport. Dit is niet bindend: u bent vrij om de voorgestelde maatregelen al dan niet uit te voeren. Als u één of meer van de voorgestelde maatregelen wilt uitvoeren, dan bieden wij hierbij ook ondersteuning met de ‘bijstand bij de werken’    

Check-up stookruimte

Wij bezoeken uw stookruimte en meten en controleren of uw verwarmingsinstallatie goed werkt. Wij zorgen voor de optimale regeling van uw verwarming en helpen u om de werking van uw ketel beter te beheersen door een interne persoon op te leiden. In voorkomend geval ramen wij hoe rendabel het is om een nieuwe installatie aan te kopen. Om zich in te schrijven, klik hier.      

Uitlenen van materiaal

Wij beschikken over de belangrijkste handige tools om uw energieverbruik te meten: wattmeter, temperatuurmeter, ecowatt, CO2-sensor, luxmeter. Wij lenen deze tools aan u uit voor een periode van maximaal twee maanden. Dankzij deze tools krijgt u een beter beeld van de energieverliezen van uw gebouw en kunt u uw comfort verbeteren en uw personeel en uw begunstigden bewust maken van energieverspilling.