Bezoek aan uw gebouw

U kunt rekenen op een gratis bezoek aan uw gebouw door één van onze energieadviseurs. Wenst u zich in te schrijven? Klik hier of rechts op de pagina "Een bezoek van uw instelling inplannen".

U profiteert van de volgende ondersteuning:

  • Analyse en online monitoring van uw verbruik;
  • Herziening en optimalisering van uw energiecontracten;
  • Technische diagnose van uw gebouw met opstelling van een verslag: Op basis van een bezoek identificeren wij de energiezwaktes van uw gebouw, evenals het overmatig verbruik van uw apparatuur. We stellen oplossingen voor verbetering voor en maken een raming van de rentabiliteit van eventuele investeringen. U ontvangt een bezoekrapport die niet bindend is.

Zeer kleine structuren  kunnen bovendien profiteren van 3 kleine gratis interventies (afdichten van deuren en ramen, plaatsing van reflecterende panelen achter radiatoren, vervanging van thermostatische kranen ...)

Andere structuren kunnen, afhankelijk van de uitgevoerde diagnose en de verwachtingen, profiteren van onze andere gratis diensten om nog verder te gaan: persoonlijke ondersteuning, bijstand bij de werken, check-up stookruimte en enveloppe investeringssteun.