29 mei 2018

De Energie Pack voor de Brusselse non-profit sector 2018-2021

Werkt u in een vzw of een openbare dienst (bijvoorbeeld: rusthuis van een OCMW, gemeentelijk kinderdagverblijf, …)? De Energy Advisors van BRUXEO bieden u verschillende diensten aan om energiebesparingen te realiseren en te investeren in hernieuwbare energieën, waaronder :

  • Technische diagnose van uw gebouw aan de hand van een bezoek,
  • Analyse van uw energieverbruik,
  • Hulp bij het opstellen van een bewustwordingscampagne,
  • Check-up van uw stookruimte,
  • Uitlenen van materiaal,
  • Bijstand bij infrastructurele werken.

De vzw’s die in 2016 begeleid werden door BRUXEO hebben hun energieverbruik met 13 % zien dalen.

Onze diensten zijn helemaal gratis en aanpasbaar aan uw context en wensen, zowel voor kleine als voor grote instellingen, als voor huurders en eigenaars van een gebouw.

Vraag een bezoek van uw gebouw aan, zodat één van onze energieadviseurs een diagnose van uw gebouw en uw energieverbruik kan opstellen. Verzoeken worden verwerkt in de volgorde waarin we ze aankrijgen, wacht dus niet langer om uw aanvraag te registreren.

U wenst de isolatie van uw gebouw te verbeteren, uw verwarmingsketel te vervangen, fotovoltaïsche zonnepanelen te plaatsen, … Wij bieden u gratis technische ondersteuning aan in de vorm van bijstand bij dergelijke werken. Deze ondersteuning kan gegeven worden vóór, tijdens of na de uitvoering van uw project.

Neem contact op met onze energieadviseurs voor al uw vragen omtrent de energetische prestatie van gebouwen: energie@bruxeo.be of 02/210 53 03.