26 april 2022

Opleiding : Beperken van energieverliezen bij de productie van warm water voor huishoudelijk gebruik

Séminaire eau chaude sanitaire

Inschrijvingen

Date: 
26 april 2022
/
Opleiding : Beperken van energieverliezen bij de productie van warm water voor huishoudelijk gebruik
U vindt de pdf van de presentatie onderaan de pagina.

 

De productie van warm water voor huishoudelijk gebruik maakt een belangrijk deel uit van ons energieverbruik, vooral in gebouwen die worden gebruikt voor sportactiviteiten, huisvesting of kinderdagverblijven. 

Die productie kan echter leiden tot grote energieverliezen indien de installatie slecht is ontworpen, slecht is afgesteld of niet is aangepast aan de noden van de bewoners. Het is dus van belang dat u eerst uw installatie begrijpt, zodat u deze vervolgens correct kunt afstellen en/of anders kunt afstellen. 

BRUXEO biedt u een seminarie van een voormiddag aan om u in te wijden in de theoretische basis van de productie van sanitair warm water; de verschillende bestaande systemen, bronnen van warmteverlies, ... Tijdens het tweede deel zal u praktische informatie worden gegeven over hoe u een bestaande installatie kunt verbeteren. 

Deze opleiding is bedoeld voor technische en energieverantwoordelijken van vzw’s of de publieke sector die gebouwen moeten beheren waarin een grote hoeveelheid warm water voor huishoudelijk gebruik wordt geproduceerd. 

De opleiding zal worden gegeven door Sophie Haine, ingenieur bij het studiebureau Ecorce. 

Programma

Praktische Informatie

WANNEER ? Dinsdag 26 april 2022 van 9.00 tot 12.30 uur

WAAR ? Mundo Madou, Kunstlaan 7-8, 1210 Sint-Joost-ten-Node, zaal Artemisia

PRIJS ? Gratis, maar verplichte voorafgaande inschrijving. Lunch aangeboden op de middag.

Beperking van het aantal plaatsen tot 30 personen. 

DOELPUBLIEK ? Technische en energieverantwoordelijken van vzw’s of de publieke sector die gebouwen moeten beheren waarin een grote hoeveelheid warm water voor huishoudelijk gebruik wordt geproduceerd.

TAAL ? Frans (slides beschikbaar in het Nederlands)