24 maart 2022

Opleiding ledverlichting

Inschrijvingen

Date: 
24 maart 2022
/
Opleiding ledverlichting

Led is zonder twijfel dé technologie voor energie-efficiëntie qua verlichting. De laatste jaren is de prijs aanzienlijk gedaald voor een voortdurende betere kwaliteit. Anderzijds kan ledverlichting die niet aangepast en van slechte kwaliteit is visueel ongemak veroorzaken en een veel kortere levensduur hebben dan gemeld. Bovendien kan de energie-efficiëntie van een ledverlichting variëren van normaal tot dubbel efficiënt.  In het kader van een relighting is het dus van belang over voldoende technische kennis te beschikken om de technische fiches van de verlichting en de dialuxstudie die bij de offertes zijn gevoegd te kunnen analyseren. 

BRUXEO biedt daarom een eendaagse opleiding over ledverlichting aan voor technische en energieverantwoordelijken van vzw’s of uit de openbare sector die in het kader van hun functie meerdere relightings moeten uitvoeren. Deze opleiding zal hen in staat stellen een goed geïnformeerde gesprekspartner te zijn voor leveranciers en installateurs van verlichting. 

De opleiding zal worden gegeven door Ginette Bastin, auditor en lichtadviseur van het studiebureau Haemera. 

Programma

Programma.png

Media Folder: 

Praktische informatie 

WANNEER? Donderdag 24 maart 2022 van 9.00 u. tot 16.00 u.

WAAR? De Markten, Oude Graanmarkt 5 in 1000 Brussel - zaal Achterzolder

PRIJS? Gratis, maar verplichte voorafgaande inschrijving. Lunch aangeboden op de middag.

Beperkt aantal plaatsen: tot 25 personen. 

DOELPUBLIEK? Technische en energieverantwoordelijken van vzw’s of uit de openbare sector die in het kader van hun functie meerdere relightings moeten uitvoeren. De inhoud van de opleiding is gericht op de tertiaire sector en heeft geen betrekking op de verlichting van woningen.

Wegens het beperkt aantal plaatsen behoudt BRUXEO zich het recht voor om de deelnemers te selecteren op basis van de verstrekte informatie op het inschrijvingsformulier

TAAL? Frans (slides beschikbaar in het Nederlands)