4 september 2024

Projectoproep "Impact together by BNP Paribas Fortis : energie efficiëntie"

Impact together

Bent u een vzw die actief is op sociaal en/of milieugebied en wilt u uw koolstofvoetafdruk verminderen? Impact Together by BNP Paribas Fortis nodigt u uit om een dossier in te dienen voor de projectoproep Energie efficiëntie!

Het doel van deze oproep is ondersteuning van actoren uit de vzw sector om hun koolstofvoetafdruk te verkleinen door de energieprestaties van hun gebouwen aanzienlijk te verbeteren.

Welke projecten komen in aanmerking?

  • Voor de organisatie transformerend projecten die significante veranderingen inhouden op basis van een eerdere energiescan om het energieverbruik van de vereniging te verminderen (kWh/m2/an)
  • Energetische renovaties van het gebouw, waaronder isolatie van daken en gevels, vervanging van ramen, installatie van zonnepanelen, ventilatiesystemen,..

Ondersteuning tot 200.000 €. Indienen tot en met 04 september 2024.

Voor verdere informatie, klik hier : Impact Together by BNP Paribas Fortis.


We helpen u graag! In het kader van deze oproep kunnen de Energy Advisors van BRUXEO, onder voorbehoud van hun beschikbaarheid, een energiediagnose van uw gebouw maken of u helpen bij het identificeren van prioritaire werkzaamheden. Aarzel niet om contact met hen op te nemen. Hun dienst is gratis:  energie@bruxeo.be - 02-210.53.03