28 augustus 2023

Projectoproep "Impact together by BNP Paribas Fortis : energie efficiëntie"

Impact together

Bent u een vzw die actief is op sociaal en/of milieugebied en wilt u uw koolstofvoetafdruk verminderen? Impact Together by BNP Paribas Fortis nodigt u uit om een dossier in te dienen voor de projectoproep Energie efficiëntie!

Het doel van deze oproep is om actoren uit de vzw sector te ondersteunen bij het verminderen van hun koolstofvoetafdruk:

  • door de energieprestaties van hun gebouwen aanzienlijk te verbeteren,
  • of door de uitvoering van een structureel mobiliteitsplan.

Welke projecten komen in aanmerking?

Transformerende projecten voor de organisatie, waarbij op basis van een voorafgaande energiescan of mobiliteitsplan substantiële veranderingen worden doorgevoerd om het energieverbruik van de organisatie te verminderen. De projecten zijn van tweeërlei aard: ze kunnen gericht zijn op de energierenovatie van het gebouw of op de uitvoering van structurele mobiliteitsprojecten binnen de vereniging.

  • Dien uw kandidaatsdossier uiterlijk op 28 augustus 2023 in.
  • Online informatiesessie : 13 juni 2023, van 12:30 tot 14:00.

Voor verdere informatie, klik hier : Impact Together by BNP Paribas Fortis.


We helpen u graag! In het kader van deze oproep kunnen de Energy Advisors van BRUXEO, onder voorbehoud van hun beschikbaarheid, een energiediagnose van uw gebouw maken of u helpen bij het identificeren van prioritaire werkzaamheden. Aarzel niet om contact met hen op te nemen. Hun dienst is gratis: energie@bruxeo.be - 02-210.53.03