22 september 2023

Seminarie "Het optimaal beheer van uw verwarmingsinstallatie"

Chaudière

Inschrijvingen

Date: 
22 september 2023
/
Seminarie "Het optimaal beheer van uw verwarmingsinstallatie"
De pdf van de presentatie vindt u onderaan deze pagina

 

Energie besparen begint waar het wordt geproduceerd: in de stookruimte! Maar hoe kunt u uw weg vinden als u de principes van warmteproductie en de subtiliteiten van de verschillende regelniveaus niet begrijpt? Het aanpassen van uw regelparameters of het veranderen van uw ketel kan u tot 30% aan energiekosten besparen, soms met een zeer kleine investering!

Deze verwarmingsseminarie legt de basis voor een goed begrip van de werking van een centraal verwarmingssysteem. Met dit inzicht kunt u de zwakke punten identificeren en manieren vinden om het rendement van uw huidige installatie te verbeteren, hetzij door regeling, aanpassing van de huidige installatie (verwarmingscircuit, radiatoren) of isolatie van de leidingen.

Er zal ook aandacht worden besteed aan de technologie van condensatieketels en de punten waarmee rekening moet worden gehouden bij het installeren van dit type ketel, om het hoge rendement optimaal te benutten.

Programma

Programme NL.jpg

Programma
Media Folder: 

Praktische informatie

  • Wanneer? Vrijdag 22 september 2023, van 9u tot 16u30.
  • Waar? Mundo Matongé - zaal Conférence. Edinburgstraat 26, 1050 Elsene.
  • Prijs? Gratis, maar verplichte voorafgaande registratie. Aangeboden lunch.
  • Doelgroep? Social profit-sector (niet commerciële), en publiek sector : directeurs, technisch verantwoordelijken, preventie- en milieuadviseurs, ...
  • Taal? Frans, maar nederlandstalige slides worden voorzien. De gastspreker is tweetalig.
BRUXEO wil haar evenementen toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Gelieve ons bij uw inschrijving te laten weten of u specifieke aanpassingen nodig heeft. We zullen ons best doen om voor zover mogelijk aan uw vraag tegemoet te komen.