16 september 2020

Webinar "Fotovoltaische panelen en derde investeerders"

PV

Inschrijvingen

Date: 
16 september 2020
/
Webinar "Fotovoltaische panelen en derde investeerders"

Door fotovoltaïsche zonnepanelen op uw dak te plaatsen, wordt u een producent van groene energie en doet u een goede financiële investering. Financieel gesteund door de regio door de toekenning van groenestroomcertificaten, wordt de investering over het algemeen in 7 jaar terugbetaald voor een levensduur van de panelen van 25 jaar.  

Heeft u de financiële middelen niet ? In dit geval kunnen derde investeerders de installatie plaatsen en onderhouden, terwijl u van een korting op uw elektriciteitsfactuur kan genieten.

In welke gevallen is het interessant om fotovoltaïsche panelen in het Brussels Gewest te installeren ? Hoe werkt het derde investeerdersysteem ? Wat zijn de te volgen tips en de te vermijden valkuilen ? 

Om deze en vele andere vragen te beantwoorden, nodigen wij u uit voor deze informatiesessie, die tot doel heeft u te informeren in uw overwegingen over :

  • het belang te investeren (of niet) in een fotovoltaïsch paneelsysteem,
  • de mogelijkheid om een derde investeerder of eigen vermogen te gebruiken om deze investering te financieren. 

Programma

Programma

Praktische informatie

•    Doelgroep ?  Brusselse social-profit sector (niet commerciële), en publiek sector : directeurs, technisch verantwoordelijken, milieu- en energieadviseurs.

•    Wanneer?  16 september 2020, van 11u15 tot 13u00.

•    Waar ?  Door de Covid-maatregelen moeten we deze infosessie in de vorm van een webinar organiseren. Een link zal doorgestuurd worden naar die die zich hebben ingeschreven. 

•    Prijs ?  Gratis, maar verplichte voorafgaande registratie. Aangeboden lunch.

•    Taal ?  Frans, maar nederlandstalige slides worden voorzien.

Bruxeo wil dit evenement toegankelijk maken voor iedereen. Indien u een specifieke regeling nodig hebt, laat het ons dan weten bij uw inschrijving. We zullen voor zover mogelijk aan uw verzoeken tegemoetkomen.