21 december 2021

Webinar "Sanitair warm water : beheersing van de risico's van legionella"

Douche

Inschrijvingen

Date: 
21 december 2021
/
Webinar "Sanitair warm water : beheersing van de risico's van legionella"
De pdf van de presentatie is beschikbaar onderaan de pagina.

 

Legionella is een bacterie die in drinkwater voorkomt. Wanneer het in grote hoeveelheden in sanitair warm water voorkomt, kan het een risico op ziekte veroorzaken dat legionellose wordt genoemd. Deze ziekte kan ernstige vormen aannemen wanneer zij kwetsbare personen treft, die vaak aanwezig zijn in zorginstellingen of verpleeghuizen.

Dit webinar wordt georganiseerd om de sector te informeren over het adequate beheer van legionella risico's en om de verschillende legionella behandelingstechnieken te presenteren. Ook zal worden ingegaan op de resultaten van recent onderzoek op dit gebied en zullen de verschillende technieken worden geëvalueerd uit het oogpunt van energieverbruik.

Dit webinar wordt georganiseerd in samenwerking met het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB). Bart Bleys, hoofd van het laboratorium Watertechnologieën van het WTCB, zal de spreker zijn.

Programma

Programma

Praktische informaties

•    Doelpubliek ?  Directeurs, technisch verantwoordelijken, coördinatoren, energie- en milieu-adviseurs van Brusselse social profit ondernemingen.

•    Wanneer ?  Dinsdag 21 december 2021, van 14u tot 16u30.

•    Waar ? On line. Er zal u een link worden toegestuurd om toegang te krijgen tot de webinar.

•    Kost ?  Gratis maar verplichte voorafgaande inschrijving.

•    Taal ?  Nederlands.